Predavatelji | GOSS20
Aleša Mižigoj

 

Je generalna dirketorica v podjetju Medex d.o.o. Pod njenim vodstvom je družba postala eden vodilnih proizvajalcev naravnih prehranskih dopolnil v Sloveniji in centralni Evropi, prejeli so nagrado D&B za najbolj zaupanja vredno podjetje in večkratni naziv Superbrands. Njeno vodenje Medexa zaznamuje tudi nenehno širjenje asortimana in prodor podjetja na tuje trge, pri čemer temeljno gibalo razvoja ostaja razumevanje potreb in inovativnost.

 

Marina Lindič

 

Je soustanoviteljica in predsednica Združenja nabavnikov Slovenije ter direktorica oskrbovalne verige v podjetju URSA Slovenija. Je strokovnjakinja za področje logistike, planiranja proizvodnje, oskrbe, skladiščenje končnih proizvodov in surovin. Svoje izkušnje si je nabirala na mednarodni ravni, tako na področju regije Adria, kot tudi v jugovzhodni Evropi in Sredozemlju.

 

Špela Šinigoj

 

Špela Šinigoj je magistrica sociologije kulture, specializirana za področje sociologije hrane. Od leta 2017 je zaposlena na Incom d.o.o. kot vodja nabave, od leta 2019 vodi tudi nabavno skladišče in kakovost v nabavi. Je članica Združenja nabavnikov Slovenije in Association for the Study of Food and Society (ASFS). Predava na domačih in tujih strokovnih srečanjih na temo globalizacije prehrane, multinacionalk, nabavnih verig in potrošništva.

 

Marko Jakšič

 

Je izredni profesor s področja managementa in poslovne logistike na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Področje njegovega pedagoškega, raziskovalnega in svetovalnega delovanja je management proizvodnih in storitvenih procesov ter v sklopu tega teme planiranja proizvodnje, uravnavanja zalog, nabave in distribucije v oskrbovalnih verigah. Bil je vodja programskega odbora za največjo slovensko poslovno konferenco na temo oskrbovalnih verig.

Razkrivamo

Vsak teden razkrivamo enega od predavateljev spletne konference.