Predavatelji so predstavili izzive, s katerimi se dnevno srečujejo v praksi.

Marina Lindič

 

 

Je soustanoviteljica in predsednica Združenja nabavnikov Slovenije ter direktorica oskrbovalne verige v podjetju URSA Slovenija. Je strokovnjakinja za področje logistike, planiranja proizvodnje, oskrbe, skladiščenja končnih proizvodov in surovin. Izkušnje si je nabirala na mednarodni ravni, tako na področju regije Adria kot tudi v jugovzhodni Evropi in Sredozemlju. 1. januarja 2020 je nastopila 3-letni mandat kot predsednica svetovne federacije IFPSM, ki pokriva področje nabave in oskrbovalnih verig.

 

Tomaž Dular

 

 

Po izobrazbi je inženir elektrotehnike in magister računalništva in informatike. Ukvarja se s poslovno analitiko, analizo podatkov, umetno inteligenco, bazami podatkov, poslovnimi informacijskimi sistemi in podatkovnimi integracijami. Deloval je kot inovator v svobodnem poklicu, zasebni raziskovalec. Je specialist za podatkovno integracijo in analitik v BI oddelku na B2, dela pa tudi kot arhitekt ERP sistema MIT v podjetju Saop.

Leon Panjtar

 

 

 

Je soustanovitelj podjetja SaleSqueze. Je podjetnik, tehnični poliglot in strasten zagovornik vrhunske uporabniške izkušnje. Širok spekter interesov in znanj, ki jih stalno nadgrajuje s svojo radovednostjo in sposobnostjo hitrega učenja, združuje v rešitvah, ki nagovarjajo na videz mala vprašanja z velikimi učinki. S svojimi bogatimi prodajnimi izkušnjami dnevno pomaga premagovati izzive proizvodnih podjetij pri digitalizaciji in avtomatizaciji prodajnih procesov, predvsem procesov naročanja.

Uroš Gorjanc

 

 

Svojo kariero je začel v podjetju Iskra Telematika, nadaljeval pa v podjetjih Teol, Valvoline in Olma, katere direktor in solastnik je od leta 2007. Je tudi solastnik podjetja Monterosso, ki proizvaja večkrat nagrajena oljčna olja in vina iz lastnih nasadov. Je eden prvih diplomantov poslovne šole na Brdu, kasneje IEDC – Poslovne šole Bled. Kot član je aktiven v številnih društvih in združenjih: SBC, Obrtno-podjetniška zbornica Kranj, Slovensko društvo za tribologijo in Slovenski nacionalni naftno-plinski komite.

Ferdinand Žefran

 

Po študiju proizvodnega strojništva si je nabiral izkušnje na področjih proizvodne tehnologije, razvoja produktov in procesa, projektnega vodenja, rezidenčnega inženirstva v tujini, ter nadaljeval delo kot vodja različnih služb. Večino svojih delovnih izkušenj je pridobil v podjetjih, ki so bila del dobavnih verig v avtomobilski industriji. Trenutno dela kot tehnični direktor v podjetju Iskra AMS d. o. o., ki z izdelki in storitvami deluje na področjih merilne tehnike, avtomatizacije procesov, prodajnega zastopstva ter servisa strojne opreme.

Ana Stiplovšek

Na kadrovskem področju deluje že od leta 2008, ves čas pod okriljem kadrovskih agencij. Zadnjih 7 let pa je del slovenske ekipe Rekruterja, kjer je poleg usmerjanja ekipe specializirana za headhunting, vodenje selekcijskih postopkov in za projekte, vezane na razvoj kadrov. Ves čas svoje kariere tesno sodeluje s podjetji iz različnih panog, med drugim tudi s proizvodnimi podjetji iz cele Slovenije, kjer išče različne profile – od proizvodnih delavcev do direktorjev podjetij, izvajanja kadrovskega outsourcinga in outplacementa, zaposlovanja, najema kadra ipd.

Tomaž Vozel

 

Ima bogate izkušnje na področju vodenja komerciale v večjih proizvodnih in izvozno orientiranih podjetjih. V podjetju Termit d. d. je najprej deloval na področju prodaje, nabave in logistike, kjer je pomembno prispeval k razvoju in rasti, saj je podjetje v tem času podvojilo prihodke od prodaje in se iz lokalno orientiranega akterja razvilo v enega pomembnejših igralcev na evropskem parketu. Zadnja 3 leta kot vodje komerciale aktivno soustvarja pri rasti in razvoju podjetja Dinos d.o.o. Sposobnost hitrega prilagajanja vidi kot nujno za uspeh v poslovnem svetu, digitalizacijo poslovanja zato izpostavlja kot enega ključnih izzivov sedanjosti in prihodnosti.

Sabina Sobočan

 

Je direktorica podjetja Varis Lendava in ena bolj karizmatičnih managerk v Sloveniji. Vodenje podjetja je prevzela po očetovi upokojitvi in se izkazala z odličnimi poslovnimi rezultati več let zapovrstjo. Aktivno je vpeta v različne lokalne lendavske organizacije, od koder prihaja, sočasno pa tudi članica različnih zbornic in združenj kot npr. Zbornica za gradbeništvo in gradbene materiale, Združenje Manager – UO Sekcije žensk, Kluba SBC ter Združenje FAM – Društvo poslovnih žensk Slovenije. Za svoje dosežke je prejela že več nagrad, kolumne pa objavlja v reviji Finance Manager.

Partner dogodka