Spoznajte predavatelje:

Kaja Zoran Ledinek

 

Uspešno vodi podjetje za predelavo lesa, Solis Timber, ki svoje izdelke distribuira na več kot 30 trgih po svetu. Vodstvene in strokovne izkušnje je začela nabirati na področju prodaje pri nemškem Binderholzu, največji žagi na svetu. V svoji karieri je bila aktivna tudi na področju raziskav in razvoja na Bern University of Applied Sciences – School of Agricultural, Forest and Food Sciences v Švici. Z združitvijo znanj z magistrskega študija lesne tehnologije na švicarski univerzi in študijem ekonomije na Rotterdam Business School in Ekonomski fakulteti v Ljubljani je postala ključna voditeljica in strokovnjakinja na področju lesne industrije.

Dr. Hugo Zupan

 

Dr. Hugo Zupan je po nazivu direktor in raziskovalec po duši. Je vodilni strokovnjak na področju digitalnih dvojčkov in umetne inteligence v Sloveniji. Njegovo desetletno delo na Fakulteti za strojništvo v Ljubljani je dopolnilo njegovo prakso v industriji, kjer je sodeloval s podjetji, kot so Adria Dom, IMP Armature, Pošta Slovenije, Yaskawa, Riko, Kolektor, Gorenje, Intersocks, Krka, LIDL, LTH Castings in mnogimi drugimi. Je pionir v digitalni transformaciji in cenjen partner mnogih domačih in tujih podjetij ter prejemnik prestižne nagrade GoDigital za najboljši digitalni projekt leta 2002 z naslovom “Sprotno usmerjanje delavcev na montažni liniji s kombinacijo digitalnega dvojčka in umetne inteligence”, ki je bil razvit za podjetje Adria Dom.

Matej Markelj

 

Matej Markelj, produktni vodja za področje Business Intelligence (BI) v podjetju Seyfor. Kot ključni povezovalec med razvojnim timom in strankami zagotavlja, da so BI rešitve oblikovane in prilagojene za najboljše delovanje v praksi. S svojim strokovnim znanjem aktivno sodeluje pri zasnovah, razvoju in implementacijah BI rešitev, s ciljem povečanja učinkovitosti in izkoristka podatkov. V svoji vlogi neprestano išče priložnosti za inovacije, s čimer zagotavlja, da so rešitve v koraku s časom.

Maja Brelih Lotrič

 

Vodenje skupine LOTRIČ Metrology, ki združuje 10 podjetij iz 8 držav ter več kot 190 strokovnjakov, je prevzela konec leta 2022.
LOTRIČ Meroslovje, kot vodilno podjetje na slovenskem trgu na področju meroslovja, skrbi za nenehno podporo in razvoj na področju kalibracij, preskušanj, certificiranja in razvoj merilnih sistemov po meri naročnika.
Maja močno verjame v nenehen napredek z učenjem, zato se še naprej razvija, izobražuje in aktivno deluje na področjih, kot so trajnostne strateške transformacije, oblikovanje strategij in novih poslovnih modelov.

Mag. Andrej Guštin

Že vrsto let je aktivno udeležen na projektih digitalizacije poslovnih procesov kot strokovni svetovalec s področja poslovne analize, podatkovne znanosti in upravljanja poslovnih procesov. Strokovno delo usmerja predvsem v reševanje problemov pri digitalizaciji, optimizaciji in avtomatizaciji poslovnih procesov, povezanih z ustvarjanjem novih produktov, trženjem in prodajo ter poprodajnih aktivnosti, obvladovanja logistike, prodaje ali storitev za stranke.
Sodeloval je pri več kot 150 projektih digitalizacije poslovnih procesov, je certificiran ISO presojevalec ter ima opravljene številne, tako domače kot tuje, tečaje s področja prenove in digitalizacije poslovnih procesov.

Goran Novković

Že več kot 32 let je v vlogi urednika, novinarja in avtorja številnih člankov. Ob tem v zadnjih 28 letih nastopa kot komentator v pomembnih slovenskih medijih, vodi ali sooblikuje pomembne projekte uredniškega ali vsebinskega marketinga, kot urednik je sodeloval pri prenovi in oblikovanju treh časopisov s hišnimi dizajnerji dveh evropskih medijskih multinacionalk ter zastopal podjetja kot izvršni direktor v dveh zelo močnih gospodarskih organizacijah.
Zdaj že skoraj dve leti pomaga podjetjem in organizacijam s treningom Pametne zgodbe, ki se osredotoča na to, kako izbrati najboljše tematike in najboljše ključne poante za komunikacijo. Obenem pa je solastnik in odgovorni urednik revije Podjetna Slovenija.

Anton Horjak

Predstavnik starejše generacije podjetnikov z dolgoletno prakso v strojni industriji. Je lastnik in direktor srednje velikega podjetja HORJAK-PRECISE, ki se ukvarja z maloserijsko naročniško CNC proizvodnjo kovinskih izdelkov s partnerji po celotni Evropi. Verjame, da je ključ do dobrega in profitabilnega izdelka v dobro zamišljeni in izvedeni tehnologiji ter sodobni opremi, podprti s kakovostno digitalno podporo v sistemu ERP, MES in dinamičnem planiranju. V podjetju imajo zato svoje procese podprte s sodobno opremo najboljših svetovnih proizvajalcev, ki jim omogočajo hitro in zanesljivo proizvodnjo z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.

Rastko Zornada

Je vodja segmenta informatike v podjetju Sibo Group, kjer z ekipo odličnih informatikov skrbi za razvoj programske opreme in sistemske informatike. Poleg tega skrbi za GDPR implementacijo v podjetju in je notranji presojevalec za ISO 27001:2022. V sklopu svoje primarne funkcije se veliko ukvarja z avtomatizacijo, tako proizvodnje kot pametnih objektov. Na splošno je velik navdušenec nad razvojem elektronike, elektronskih vezij, kibernetske varnosti in video nadzora.

Partnerja konference

PRIJAVA NA DOGODEK


Zagotovite si svojo vstopnico!
Število mest na dogodku je omejeno.

PRIJAVA NA GOSS