Svoje izkušnje bodo na konferenci delili: 

Andrej Božič

 

V svoji dolgoletni karieri se je izkazal v številnih prestrukturiranjih, sanacijah in start-up projektih v Sloveniji in tujini (Tovarna papirja Goričane, skupina Iskra ERO, ABB, Mondi Raubling GmbH, Steklarna Hrastnik). Je prejemnik nagrade Manager leta 2016 (Združenja manager Slovenije) in nagrade GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke leta 2017 ter predan mentor.
Njegova področja delovanja so priprave strategij, razvoj novih poslovnih modelov in strateških partnerstev. Verjame, da so številke le orodje ter pri svojem načinu vodenja in transformacijah postavlja v ospredje ljudi. Njegova izjemna moč je zmožnost videti celotno sliko organizacije, njene edinstvene konkurenčne prednosti ter le-tej prilagojeno definiranje ustrezne strategije, kazalcev in način spremljanja.

Teja Mižigoj

 

Je vodja kakovosti v podjetju Medex. Že več let je aktivno vpeta v proces digitalne transformacije proizvodnih procesov, v sklopu katere so v podjetju med drugim izboljšali transparentnost podatkov, optimizirali delovni čas zaposlenih  ter pospešili proces pridobivanja podatkov, vezanih na nadzor kakovosti in varnosti izdelkov. Verjame, da je osrednji namen digitalnih rešitev, da so uporabna, enostavno in hitra, predpogoj za uspešno digitalizacijo pa vidi v ustreznem vključevanju in opolnomočenju čisto vseh zaposlenih.

Matej Markelj

 

Je svetovalec za poslovno informatiko in analitiko v podjetju Seyfor, kjer skrbi, da se želje in potrebe strank ustrezno pretvorijo v programske rešitve za optimizacijo njihovih poslovnih procesov.  Kot skrbnik uporabnikov dobro pozna izzive, s katerimi se proizvodna podjetja srečujejo v praksi, kot svetovalec pa skupaj z njimi išče najboljše rešitve za povečanje učinkovitosti. Prepričan je, da se programske rešitve prilagajajo poslovanju uporabnika in ne obratno. Izpostavlja pa tudi to, da ponudnik rešitev zgolj odpira vprašanja, ki uporabnika usmerjajo na poti do cilja digitalizacije poslovanja. 

Anže Mrak

 

Od nekdaj je predan konstrukterstvu in strojnemu inženiringu. Svoje izkušnje je sprva nabiral kot programer rezalnika, varilni koordinator, kasneje pa kot vodja proizvodnje in montaž investicijske opreme v raznih podjetjih. V podjetje KOV je prišel kot 5. zaposleni in opravljal funkcijo vodje delavnice, nato kot vodja proizvodnje, danes pa v vlogi direktorja vodi uspešen kolektiv z več kot 50 zaposlenimi. Podjetje in procese pozna do potankosti, v zadnjih letih pa je bil aktivno vpet v reorganizacijo in digitalizacijo procesov na praktično vseh ravneh v podjetju.

Ksenija Špiler Božič

 

Je kreatorka voditeljstva in partnerka v podjetju BB Consulting. Posveča se timskemu in voditeljskemu dialogu ter postavljanju HR strategij ter individualne poslovne coachinge na podlagi svojega inovativnega intuitivnega pristopa in kvantnega modela za spremembe. Skrbi za prepoznavanje možnosti in ustvarjanje pogojev, da lahko vsak posameznik razvija svoj potencial in unikatnost, ter prepletanje teh raznolikosti talentov in njihovo uporabo na projektih. 

Meta Kamšek

 

Je upokojena dolgoletna ravnateljica Gimnazije in srednje šole Kočevje. V teku celotne delovne dobe je spremljala najprej razdružitev šol, nato ponovno združitev, od nekaj temeljnih novih zakonov do več tisoč predpisov. Ob vseh spremembah ob pogledu na prehojeno strokovno pot še vedno misli, da je bil  najtežji, a tudi najbolj dragocen preboj med najboljše srednje šole na pedagoškem področju. Kot odziv na prenovljeno lesarsko šolo in izredno majhen vpis v ta program je uresničila idejo Festival lesa, ki je bil zastavljen kot promocijski proces ozaveščanja o pomenu lesa v našem okolju.   

mag. Peter Jenko

 

Je strokovnjak za področje koordinacije poslovnih funkcij znotraj proizvodnih, trgovskih in storitvenih podjetij. Številnim slovenskim podjetjem svetuje na področju organizacije in optimizacije dela, vzpostavitvi ustreznih ERP/MRP procesov v proizvodnih, storitvenih in trgovskih podjetjih, reinženeringu in vodenju kakovosti. V sklopu svojega dela podjetjem svetuje pri izbiri in implementaciji ustreznih informacijsko-komunikacijskih tehnologij v poslovno okolje podjetja oz. samostojnega podjetnika.
Svoje izkušnje predaja na različnih domačih in mednarodnih strokovnih konferencah ter univerzah (Nottingham, Berkeley, Lueven, Haag, Stockholm …). S podjetjem Seyfor že vrsto let sodeluje kot strokovnjak za implementacijo in razvoj ERP/MRP (proizvodnih) informacijskih sistemov.

Mag. Mateja Tišler

Z 20-letnimi izkušnjami na kadrovskem področju, v Ljubljanskih mlekarnah 6. leto vodi ekipo 12 ljudi, s področja kadrov, splošnih zadev ter varnosti in zdravja, ki skrbijo za 600 zaposlenih. Kadrovsko strategijo vključevanja in povezanosti uresničuje z zgledom svojemu timu, ki rešitve za izboljšanje črpajo iz strokovnega znanja in pristnega stika z zaposlenimi ter hkrati navdihujejo za visoke cilje, širijo obzorja, vnašajo spremembe, so inovativni, razvijajo sodobna orodja ter tako podpirajo uspešnost podjetja. V letu 2022 je prejela naziv Kadrovski Manager leta 2022, ki ga podeljujeta GV Planet in Slovenska kadrovska zveza.

Matjaž Trebše

 

Matjaž Trebše je vodja kontrole kakovosti v podjetju TIK d.o.o. od leta 2017. Ob nastopu funkcije je prevzel tudi projekt digitalizacije kontrole kakovosti, ki jo je za podjetje pripravljalo podjetje Seyfor d.o.o. (nekdanji Saop). Projekt je zajemal digitalizacijo celotne kontrole kakovosti – od potrditve prvih vzorcev, kontrolo vhodnih materialov, kontrolo proizvodnje in končno kontrolo. Zaveda se prednosti digitalizacije v očeh kupcev, saj jim lahko z urejenimi pocesi v podjetju med drugim pripravijo tudi analizni certifikat, ta pa prinaša prednost pred ostalimi ponudniki, ki digitalne transformacije (še) niso izvedli.

Ferdinand Žefran

 

 

Po študiju proizvodnega strojništva si je nabiral izkušnje na področjih proizvodne tehnologije, razvoja produktov in procesa, projektnega vodenja, rezidenčnega inženirstva v tujini, ter nadaljeval delo kot vodja različnih služb. Večino svojih delovnih izkušenj je pridobil v podjetjih, ki so bila del dobavnih verig v avtomobilski industriji. Trenutno dela kot tehnični direktor v podjetju Iskra AMS d. o. o., ki z izdelki in storitvami deluje na področjih merilne tehnike, avtomatizacije procesov, prodajnega zastopstva ter servisa strojne opreme.

PRIJAVA NA DOGODEK


Zagotovite si svojo vstopnico!
Število mest na dogodku je omejeno.

PRIJAVA NA GOSS