Predavatelji | GOSS

Predavatelji bodo predstavili izzive, s katerimi se dnevno srečujejo v praksi.

Marina Lindič

 

 

Je soustanoviteljica in predsednica Združenja nabavnikov Slovenije ter direktorica oskrbovalne verige v podjetju URSA Slovenija. Je strokovnjakinja za področje logistike, planiranja proizvodnje, oskrbe, skladiščenje končnih proizvodov in surovin. Svoje izkušnje si je nabirala na mednarodni ravni, tako na področju regije Adria, kot tudi v jugovzhodni Evropi in Sredozemlju. 1. januarja 2020 je nastopila 3-letni mandat kot predsednica svetovne federacije IFPSM, ki pokriva področje nabave in oskrbovalnih verig.

 

Damjan Murn

 

 

Že več kot 2 desetletji je direktor programske enote Kemična industrija v okviru družbe Melamin d. d. Kočevje, kjer je odgovoren za razvoj, nabavo, proizvodnjo in prodajo kemičnih izdelkov. V času njegovega vodenja je programska enota prihodke iz prodaje povečala za več kot 8-krat, celotna družba Melamin d. d. pa se danes uvršča med velika podjetja z več kot 50 mio EUR letne realizacije. Na Ljudski univerzi Kočevje predava s področja poslovne in finančne matematike, statistike ter ekonomike narodnega gospodarstva.

Leon Panjtar

 

 

 

Je soustanovitelj podjetja SaleSqueze. Je podjetnik, tehnični poliglot in strasten zagovornik vrhunske uporabniške izkušnje. Širok spekter interesov in znanj, ki jih stalno nadgrajuje s svojo radovednostjo in sposobnostjo hitrega učenja, združuje v rešitvah, ki nagovarjajo na videz mala vprašanja z velikimi učinki. S svojimi bogatimi prodajnimi izkušnjami dnevno pomaga premagovati izzive proizvodnih podjetij pri digitalizaciji in avtomatizaciji prodajnih procesov, predvsem procesov naročanja.

Uroš Gorjanc

 

 

Svojo kariero je začel v podjetju Iskra Telematika, nadaljeval pa v podjetjih Teol, Valvoline in Olma, katere direktor in solastnik je od leta 2007. Je tudi solastnik podjetja Monterosso, ki proizvaja večkrat nagrajena oljčna olja in vina iz lastnih nasadov. Je eden prvih diplomantov poslovne šole na Brdu, kasneje IEDC – Poslovne šole Bled. Kot član je aktiven v številnih društvih in združenjih: SBC, Obrtno-podjetniška zbornica Kranj, Slovensko društvo za tribologijo in Slovenski nacionalni naftno-plinski komite.

Ferdinand Žefran

 

Po študiju proizvodnega strojništva si je nabiral izkušnje na področjih proizvodne tehnologije, razvoja produktov in procesa, projektnega vodenja, rezidentnega inženirstva v tujini, ter nadaljeval delo kot vodja različnih služb. Večino svojih delovnih izkušenj je pridobil v podjetjih, ki so bila del dobavnih verig v avtomobilski industriji. Trenutno dela kot tehnični direktor v podjetju Iskra AMS d. o. o., ki z izdelki in storitvami deluje na področjih merilne tehnike, avtomatizacije procesov, prodajnega zastopstva ter servisa strojne opreme.

Ana Stiplovšek

Na kadrovskem področju deluje že od leta 2008, ves čas pod okriljem kadrovskih agencij. Zadnjih 7 pa je del slovenske ekipe Rekruterja, kjer je poleg usmerjanja ekipe specializirana za headhunting, vodenje selekcijskih postopkov in za projekte, vezane na razvoj kadrov. Ves čas svoje kariere tesno sodeluje s podjetji iz različnih panog, med drugim tudi s proizvodnimi podjetji s cele Slovenije, kjer išče različne profile – od proizvodnih delavcev do direktorjev podjetij, izvajanja kadrovskega outsourcinga in outplacementa, zaposlovanja, najema kadra ipd.

Še več jih razkrijemo kmalu ...

Zgodnje prijave 

 

EARLY BIRD cene vstopnic – za prijave do vključno 26. maja.

Prijava in cene Vprašajte nas

Partner dogodka